Opinie o sklepie

Zapraszamy do pozostawiania opinii o naszym sklepie! Prosimy o komentarze nt sposobu realizacji zamówienia, prezentacji produktów, informowania o statusie przesyłki czy samych mechanizmów serwisu. Za pozostawione opinie z góry serdecznie dziękujemy.
  • Aneta
    31.42.11.229, 127.0.0.*
    Dodano: 26 marca 2018 22:23
    Ostatni zakup: 10 marca 2018
    26-03-2018 22:23
    Zadowolona
    Polecam 50style. Moze nie zrobilam wielkiego zamowienia ale na pewno moge powiedziec ze kontakt i reakcja na sprawę/problem natychmiastowa. Jakość b.dobra, terminowość jak przy składaniu zamówienia. Jednym słowem polecam
    Odpowiedź sklepu:
    27 marca 2018 12:10
    Szanowna Pani Klientko, dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były doręczane terminowo, gdyż jest to dla nas ogromnie ważne. Natomiast równie wielką satysfakcję przynosi nam kontakt z Państwem. Szczególnie gdy możemy doradzić i pomóc. Dziękujemy, że poświęciła Pani czas, aby przekazać nam miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Ola
    213.146.62.175, 127.0.0.*
    Dodano: 24 marca 2018 10:04
    Ostatni zakup: 11 marca 2018
    24-03-2018 10:04
    Opinia
    Buty super szybka przesyłka , polecam
  • mandzia
    94.254.174.41, 127.0.0.*
    Dodano: 22 marca 2018 17:57
    Ostatni zakup: 11 marca 2018
    22-03-2018 17:57
    Pani
    Ze względu na niepochlebne opinie na stronach miałam lekkie obawy czy moje zamówienie będzie takie jak trzeba. Zamawiałam buty w dniu kiedy była darmowa wysyłka (niedziela, jakaś promocja na dzień kobiet) po ok 3-4 dniach buty przywiózł kurier. Co prawda zamówiony rozmiar okazał się za mały, jednak w sklepie stacjonarnym w Lublinie bez problemu udało mi się wymienić na właściwy, i do tego jeszcze został uwzględniony rabat na towar. Jak dla mnie realizacja zamówienia bez zarzutu. Co do jakości pewnie wyjdzie w praniu, na razie buty prezentują się dobrze. Polecam
    Odpowiedź sklepu:
    27 marca 2018 11:48
    Szanowna Pani Magdaleno, dziękujemy że obdarzyła nas Pani zaufaniem. Dołożymy wszelkich starań, aby go nie zawieść. Cieszymy się, że wymiana zamówionego towaru przeszła pomyślnie. Wierzymy, że buty przyniosą Pani wiele satysfakcji, przez długi czas. W razie jakichkolwiek problemów zachęcamy do kontaktu. Produkty w naszym sklepie można reklamować przez dwa lata od daty zakupu. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Ania
    46.148.170.208, 127.0.0.*
    Dodano: 21 marca 2018 20:24
    Ostatni zakup: 25 marca 2018
    21-03-2018 20:24
    Zgorzelec
    Polecam!Bardzo szybka wysyłka!!!
  • dorota
    37.7.202.119, 127.0.0.*
    Dodano: 20 marca 2018 20:24
    Ostatni zakup: 06 kwietnia 2018
    20-03-2018 20:24
    polecam
    Polecam....dosyć szybko zamowienie można odebrać, dobra jakość super promocje. Jestem bardzo zadowolona. spewnością będę kupować w tym sklepie.
    Odpowiedź sklepu:
    27 marca 2018 11:32
    Szanowna Pani Doroto, dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Będziemy nadal pracować nad jakością usług i nowymi promocjami, aby kolejne zakupy były jeszcze bardziej udane. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Kasia Kaczor
    77.113.124.37, 127.0.0.*
    Dodano: 19 marca 2018 22:15
    Ostatni zakup: 09 marca 2018
    19-03-2018 22:15
    polecam
    Bardzo dobra jakosc, swietne rabaty i promocje. Obsluga bardzo mila.
  • WeLCU
    31.0.71.6, 127.0.0.*
    Dodano: 17 marca 2018 18:29
    Ostatni zakup: 19 lutego 2018
    17-03-2018 18:29
    Polecam
    Wszystko tak jak powinno być
  • Kasia
    185.203.253.6, 127.0.0.*
    Dodano: 17 marca 2018 07:55
    Ostatni zakup: 07 marca 2018
    17-03-2018 07:55
    Opinia
    Buty super. Niska cena. Super jakość. Szybką realizacja.
    Odpowiedź sklepu:
    20 marca 2018 18:34
    Pani Katarzyno, a przede wszystkim wspaniali Klienci! Dziękujemy za słowa uznania. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Jan
    79.187.224.148, 127.0.0.*
    Dodano: 13 marca 2018 19:41
    Ostatni zakup: 02 marca 2018
    13-03-2018 19:41
    Pasłęk
    Rewelacja. Niska cena dobra jakość
  • Beata
    37.248.154.111, 127.0.0.*
    Dodano: 07 marca 2018 10:32
    Ostatni zakup: 23 marca 2018
    07-03-2018 10:32
    Obuwie chłopięce
    Bardzo szybka dostawa,jestem bardzo zadowolona polecam na 100%.Na pewno jeszcze kupie tu nie raz.
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...
Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania.
Twoja opinia wkrótce zostanie opublikowana.
Ładowanie
Zamknij

Dodawanie produktu do koszyka

WYBRANY PRODUKT ZOSTAŁ DODANY DO KOSZYKA

Zamknij

Wybierz swój rozmiar

Witaj