Opinie o sklepie

Zapraszamy do pozostawiania opinii o naszym sklepie! Prosimy o komentarze nt sposobu realizacji zamówienia, prezentacji produktów, informowania o statusie przesyłki czy samych mechanizmów serwisu. Za pozostawione opinie z góry serdecznie dziękujemy.
  • danio86
    91.232.91.230, 127.0.0.*
    Dodano: 16 stycznia 2018 11:56
    Ostatni zakup: 06 stycznia 2018
    16-01-2018 11:56
    wielki pozytyw
    Wszystko w najlepszym porządku, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, miła obsługa Pań w sklepie stacjonarnym.
  • Bartłomiej
    212.160.175.2, 127.0.0.*
    Dodano: 13 stycznia 2018 08:39
    Ostatni zakup: 10 stycznia 2018
    13-01-2018 08:39
    Zadowolony
    Buty które zamówiłem przyszły już na drugi dzień, polecam !
    Odpowiedź sklepu:
    15 stycznia 2018 12:58
    Szanowny Kliencie, jest nam ogromnie miło, gdy widzimy takie zadowolenie. Dziękujemy za opinię! Zapraszamy do kolejnych zakupów, które postaramy się zrealizować równie błyskawicznie. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • krzysiek
    83.20.213.30, 127.0.0.*
    Dodano: 12 stycznia 2018 15:22
    Ostatni zakup: 01 stycznia 2018
    12-01-2018 15:22
    nowe czaple
    Szybko sprawnie buty super wygodne i ciekawe promocje polecam wszystkim
  • Ola
    79.191.214.154, 127.0.0.*
    Dodano: 11 stycznia 2018 23:28
    Ostatni zakup: 01 stycznia 2018
    11-01-2018 23:28
    Polecam!
    Sklep godny polecenia! Bezproblemowa wymiana towaru zamówionego internetowo w sklepie stacjonarnym, niezwykle uprzejma obsługa :)
    Odpowiedź sklepu:
    15 stycznia 2018 13:02
    Szanowna Pani, w imieniu obsługi chcemy przekazać najserdeczniejsze podziękowania. Uznanie Klienów jest dla nas bardzo cenne. Jednak nic tak nie motywuje jak zaufanie, którym chcą się Państwo podzielić z innymi, oraz miłe słowo w stronę osób, które na co dzień pracują nad tym, aby sprostać różnym oczekiwaniom. Będzie nam niezmiernie przyjemnie realizując Pani kolejne zamówienia. Pozdrawiamy, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Karol
    89.73.146.199, 127.0.0.*
    Dodano: 09 stycznia 2018 17:55
    Ostatni zakup: 30 grudnia 2017
    09-01-2018 17:55
    Kozak
    Wszystko git, szybka dostawa - ładne powiadomienia meilowo. Wszystko jak w zamówieniu. Polecam ten sklepik kozacki.
  • Marzena
    5.60.1.80, 127.0.0.*
    Dodano: 08 stycznia 2018 11:46
    Ostatni zakup: 26 grudnia 2017
    08-01-2018 11:46
    opinia
    Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, gorąco polecam !
  • EDZIA
    79.186.205.239, 127.0.0.*
    Dodano: 08 stycznia 2018 09:52
    Ostatni zakup: 31 grudnia 2017
    08-01-2018 09:52
    OPINIA
    ZGODNE Z OPISEM I SZYBKA DOSTAWA
    Odpowiedź sklepu:
    08 stycznia 2018 17:21
    Szanowna Klientko, dziękujemy za zakupy. Życzymy sobie i Pani jeszcze wielu tak sprawnych realizacji. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Małgorzata
    31.135.161.120, 127.0.0.*
    Dodano: 07 stycznia 2018 15:52
    Ostatni zakup: 12 stycznia 2018
    07-01-2018 15:52
    Zakupy
    Wszystko ok. Zamówienie było duze ,przyszło w trzech paczkach ale to tylko taka mała niedogodnosc. Wszytko super , robie zakupy w tym sklepie poraz którys i zawsze jestem zadowolona . Na promocjach mozna kupic naprawde bardzo fajne rzeczy ,mi najbardziej zalezy nz spodniach dresowych sa w dobrych cenach i naprawde jakosciowo bardzo fajne . Upoloalam tez bardzo fajne buty do fitnessu . POLECAM
    Odpowiedź sklepu:
    08 stycznia 2018 17:23
    Szanowna klientko, dziękujemy za wiele zakupów i zaufanie. Paczki podzieliły się standardowo, ponieważ zamówienie wyszło z kilku naszych magazynów. Polecamy się gorąco. Pozdrawiamy, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • monikam
    89.230.165.154, 127.0.0.*
    Dodano: 07 stycznia 2018 01:33
    Ostatni zakup: 28 grudnia 2017
    07-01-2018 01:33
    opinia
    Bardzo dobry kontakt ze sklepem, jestem bardzo zadowolona z otrzymanych produktów.
  • monikam
    89.230.165.154, 127.0.0.*
    Dodano: 07 stycznia 2018 01:31
    Ostatni zakup: 28 grudnia 2017
    07-01-2018 01:31
    opinia
    Bardzo dobry kontakt ze sklepem, jestem bardzo zadowolona z otrzymanych produktów.
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...
Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania.
Twoja opinia wkrótce zostanie opublikowana.
Ładowanie
Zamknij

Dodawanie produktu do koszyka

WYBRANY PRODUKT ZOSTAŁ DODANY DO KOSZYKA

Zamknij

Wybierz swój rozmiar

Witaj